Информация за компания Хербалайф и продуктите

Информация за компания Хербалайф и продуктите

Хербалайф Нутришън е Американска компания за хранителни добавки, която е на пазара повече от 40 години - това говори много. Мисията на компанията е да направи света едно по-здравословно, по-щастливо и по-добро място за живеене. В основата на което е личностното развитие на членовете, честността и помощта ни едни към други - едни от причините да обичам компанията. 

Хербалайф е основана от Марк Хюз през 1980 г. и в нея работят около 9900 души по целия свят.  Бизнесът е регистриран на Каймановите острови, с корпоративно седалище в Лос Анджелис, Калифорния. Компанията работи в 95 страни чрез мрежа от приблизително 4,5 милиона независими дистрибутори и членове. Джон О. Агуноби е главен изпълнителен директор и изпълнителен председател на компанията от март 2020 г.

Нашите продукти печелят награди и са подкрепени с наука, направени с най-добрите съставки и формулирани с оглед на човешките нужди. Ние сме общност, ангажирана да ви помогне да направите разликата и да ви даде възможност да постигнете целите си.

Производството на продуктите е в затворен цикъл, от семето до масата правим балансираното хранене по-лесно. Полагаме големи усилия, за да гарантираме, че нашите шейкове, леки закуски и напитки не само имат страхотен вкус, но и са подходящи за вас.

Заедно с нашите диетолози и учени, пътуваме по света в търсене на най-добрите доставчици и най-добрите съставки. Нашето отговорно земеделие и усъвършенстваните производствени методи са ключови за постигането на високо качество във всеки продукт, който създаваме. И с над 40 години опит в научните изследвания и разработването на продукти, компанията знае няколко неща относно качественото хранене. Преди да бъде пуснат на пазара нов продукт, преминава през редица изследвания и одобрение от експерти на качеството.

 

ЕДИН РАЗЛИЧЕН СВЯТ

Независимо дали става въпрос за вашето здраве, щастие, увереност или фитнес ниво - мога да помогна да съставите план и да се придържате към него. Нека си признаем, това не е лесно пътуване - без преки пътища, модни диети или магически хапчета.

Дълготрайните резултати изискват упорита работа. Така че не мога да ви обещая бърза победа. Това, което мога да обещая е силна система за поддръжка, честни насоки, помощ, тренировки, режим и съвети при желание. Можете да кажете „да“ на това да се постараете да бъдете най-добрата версия на себе си.

 

КАЖЕТЕ "ДА" НА СВЕТОВНАТА ОБЩНОСТ И БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТТА

Кажете "ДА" на това да намирате нови приятели и да се присъединете към нашата глобална общност. Милиони уникални личности, обединени от обща цел - да постигнем здравословен и балансиран начин на живот. Мрежа от съмишленици, които са тук, за да ви “вдигнат“ и развеселят, да ви дадат сила и да ви вдъхновят.

Повече от 40 години Хербалайф има подкрепящата общност. Помагаме на хората да водят по-здравословен начин на живот чрез доказана бизнес възможност и персонализиран подход към храненето. Кажете „да“ на свят с висококачествено хранене, научно подкрепени продукти и безкрайни възможности. 

Нашите висококачествени протеинови шейкове са научно разработени, за да отговорят на вашите нужди по отношение на целите за контрол на теглото. Нашият шейк от Формула 1 е заместител на хранене (признат от международната здравна организация) за регулиране на теглото, който съдържа балансирани количества протеини, въглехидрати, фибри и основни микроелементи.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО РЪКОВОДСТВО

Не е лесно систематично да се подбират по-здравословни храни и да се подобрят хранителните навици. Това е процес, който изисква време и мотивация. И именно в това вашият треньор на Herbalife Nutrition (Алекс) може да играе важна роля. Тя ще се посвети лично на вас и ще предостави персонализирани съвети и подкрепа, така че да можете да постигнете целите си.

Първите стъпки са много прости - просто направете първата си поръчка и ние ще ви свържем с Алекс. Не сте сигурни кои продукти ще ви подхождат? Изпратете ни имейл с вашата цел!

ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ СИ ПРАВИЛНО

Здравословната закуска на Herbalife Nutrition има страхотен вкус, пълна е с хранителни вещества и изисква минимални усилия за приготвяне. Нашата здравословна, балансирана закуска дава на тялото ви необходимата енергия за добър старт на деня.

 

НАХРАНЕТЕ СЕ!

Балансирано хранене в движение: нашите протеинови шейкове Формула 1 са подходящи за вегани, не съдържат глутен, подходящи са за вегетарианци и осигуряват повече от една трета от препоръчителния дневен прием на 25 витамини и минерали на порция, а имаме и няколко без лактоза.
Можете да избирате измежду 10 вкусни вкуса шейка Формула 1 от тук!

ОСВЕЖЕТЕ СЕ!

Освежете се с нашата освежаваща билкова напитка с кофеин, зелен и черен чай. Можете да консумирате тази нискокалорична кофеинова напитка топла или студена, когато имате нужда от нещо, което да ви „вдигне“ и хидратира. Обикновено кафето до което прибягваме - дехидратира. Можете да изберете вкуса на чая си от тук!

 

ХИДРАТИРАЙТЕ СЕ!

Започнете деня с чаша вкусна и освежаваща напитка с Хербал алое концентрат. Тази нискокалорична напитка съдържа сок от алое вера и е създадена, за да ви помогне да пиете достатъчно течности. Освен това пречиства и премахва подуването. Изберете своя вкус алое от тук!

Назад към блога