За мен

Какъв е този сайт?

Добре дошъл в моя личен сайт. В него ще намериш програми и продукти с които ще се ще промениш своите навици, започвайки да водиш един по-балансиран и здравословен начин на живот. Живот, който ще те отведе до твоята желана фигура. С помощта на програмите през които съм преминала ще достигнеш до своята най-желана трансформация, като ще научиш много за храненето и за това колко е важно да спортуваш активно. Ще откриеш също моята любима колекция от вкусни и здравословни рецепти, които ще ти докажат, че здравословното хранене може да бъде освен полезно за твоето тяло и много вкусно за теб самия. Към всяка рецепта ще откриеш хранителен състав с брой калории за една порция или 100 грама.

Коя съм аз?

Аз се казвам Алекс Симеонова. На 30 години съм и живея в София (моя роден град). Аз съм консултант по здравословен и активен начин на живот, част от екипа на Fit Team Impact, сертифициран “Треньор по хранене” и Независим член на Хербалайф. Приготвянето на здравословни храни е моята страст, а спорта е моето хоби. През свободното си време обичам да се разхождам сред природата, да чета книги и да уча нови неща. Интересувам се от личностно развитие, психология, тренировки, здравословни рецепти и обичам да пътувам.

Как промених начина си на живот?

Преди да започна да се интересувам от здравословния начин на живот съм преминала през всичко вредно и нездравословно. Първата крачка към по-добрия за мен живот беше да започна да спортувам – за тонус разбира се. Посещавах женски групови тренировки, но си хапвах каквото си искам. След няколко месеца започнах постепенно да се храня здравословно и да променям менюто си. Започнах да чета повече за това кои храни са полезни и да приготвям храната си здравословно.

Fit Team Impact | Fit Lab

След една година открих във Facebook най-готиното място на което съм тренирала до сега, а именно Fit Lab (първия клуб на Fit Team Impact). Започнах редовно да посещавам тренировките и преминах през всички предизвикателства, започвайки от 5-дневното и завършвайки с 21-дневното за оптимални тренировки.

Клубът е създаден с цел да те научиш да се храниш балансирано, да тренираш правилно и да си с правилната нагласа в точната среда.

Как станах част от екипа?

След всичко научено в програмите, вече исках и аз да помагам на други хора да променят навиците си. Преминах през академията на Fit Team Impact и започнах да работя с клиенти.

Каква е мисията на сайта?

Това, което успях да разбера и усетя от различните ми хранителни навици е това как храната влияе на настроението и енергията ни. Една храна ни кара да се чувстваме добре и да сме продуктивни, а друга ни прави лениви и сърдити. Друг важен елемент е това, че храната е нашето гориво и колкото качествено си сипем, така ще функционираме и ние.

Какво е моето образование и опит?

От 2018г. водя здравословен начин на живот, а от 2019г. помагам и на другите да променят навиците си.

Какво е моето образование в тази сфера?

  • Започнах както всички – интернет статии и книги
  • Академията на Fit Team Impact
  • Курс “Здравословно хранене”
  • Курс "Diet And Nutrition Coach Certification: Beginner To Advanced"
  • Курс "Complete Fitness Trainer Certification: Beginner To Advanced"

Моята мисия и мисията на блога е да предизвикаме желанието на колкото се може повече хора, да водят здравословен и активен начин на живот.

По-здрави,
Алекс Симеонова