Доставка и рекламации

Доставката се извършва с Еконт!

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни. Стремим се да изпращаме поръчките максимално бързо.
*При поръчките с наложен платеж е възможно да има забавяне.

Доставките при заплащане с карта се таксуват 3 лева.

Доставките с наложен платеж се извършват отново с Еконт, като доставката се поема от купувача! Сумата се начислява от Еконт!

Когато плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, Вие заплащате поръчката при получаването й. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, защото той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане!

За поръчки с посочен метод за плащане чрез БАНКОВ ПРЕВОД, срокът за доставка започва да тече от получаване на сумата в банковата сметка!

Условия за замяна

Ако желаете да замените продукт, моля позвънете ни на телефон +359898718919, за да ви съдействаме.

Имате право в рамките на 14 дни от момента на получаване на стоката да замените продуктите, стига те да не са използвани и да са в оригинална опаковка и запазена цялост. В случай че има повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, www.healthyherbalplan.com може да откаже замяната.

Отказ на създадена поръчка

Ако сте решили да откажете направена поръчка, преди да сте я получили, не се колебайте да ни потърсите на телефон +359898718919.

Условия за връщане

Можете да върнете закупен от www.healthyherbalplan.com продукт в срок от 14 дни от датата на неговата доставка.

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да приложите пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи – разплащателен документ от Еконт, както и всички други съпътстващи документи.

Връщането и приемането на продукт може да доведе до удръжки от стойността му, в случай че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с пълно или частично възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от www.healthyherbalplan.com. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

За да върнете продукт, трябва да го изпратите до следния адрес:

гр. София
Офис на Еконт – офис София Бигла, ул. Бигла 37
до Александрина Терзийска
тел. 0898 718 919

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.