5 начина да останете отдадени на тренировката си

5 начина да останете отдадени на тренировката си

Насила ли отивате до фитнеса или студиото за упражнения? Предпочитате ли да избягате от упражненията на всяка цена?

Упражнението понякога може да ви се стори като една голяма работа – особено, ако сте ограничени с време и места. Въпреки това, да останете посветени на вашата рутинна тренировка идва с големи предимства, включително оформяне и тонизиране на тялото ви, подпомагане в пътуването ви за отслабване и като цяло просто ви поддържа здрави и във върхова форма.

Нуждаете се от съвет как да поддържате рутинните си тренировки?
Ето пет съвета, за да започнете:

1. Изберете тренировка, която наистина ще ви хареса

Обичате ли елегантността на йогата или пилатеса? Или сте по-успешен тип човек? Важно е, когато вземете решение за рутинни упражнения, това да е нещо, което ще ви хареса – не се задоволявайте с нещо, което ще мразите да правите само заради резултатите, които сте чували, че ще получите от него. Ако сте човек, който предпочита тренировки у дома, а не бягане, тогава планирайте навреме, за да продължите тренировката си у дома.

2. Нуждаете се от другарче? Помислете за онлайн класове

Тъй като през последните години много от нас се дистанцираха социално, не винаги е възможно да се съберете лично в групови упражнения, но това не означава, че все още не можете да се съберете в група, за да тренирате! Ние предлагаме 6-седмични предизвикателства с безплатни тренировки, така че наистина няма извинения.

3. Облечи се, покажи се!

Наличието на подходящо оборудване за упражнения може да изиграе голяма роля за поддържането на мотивация за вашата рутинна тренировка. Удобни маратонки, облекло за упражнения, което приляга удобно, и аксесоари като постелки за йога или ръкавици за фитнес, ако тренирате с тежести, ще ви помогнат да придобиете нагласата си да сте готови за упражнения. Понякога подготовката на облеклото ви за фитнес предишната вечер също е голям спасител - вече имате нагласата си точно вечерта преди тренировка и това ви позволява да се събудите и да се преоблечете в дрехите си за тренировка веднага, наистина ще се появите за вашата следваща тренировка.

4. Предпочитате да стоите на закрито? Какво ще кажете за приложение за упражнения!

В момента има много тренировки в YouTube. Вероятно сте виждали реклами за тях, когато сте превъртали емисиите си в социалните медии, така че защо не проверите коя може да работи най-добре за вас? Красотата на тези приложения е, че можете да правите упражнения от комфорта на дома си, както и когато имате време и няма да бъдете обезпокоявани!

5. Следете постиженията си

Вижте нашия пети съвет като вашата „книга за хвалене“ с вдъхновение за проследяване на всичко, което сте постигнали с рутинната си тренировка за седмицата. Отбележете постиженията си и си поставете нови цели за предстоящата седмица. Допълнително повторение или 10 минути повече упражнения? Защо не!

Планирайте постижението си след тренировка - независимо дали това е лека закуска с високо съдържание на протеини или нашият шоколадов протеинов шейк след тренировка, вие ще работите повече, знаейки, че вашето здравословно лакомство ви очаква... О, и споменахме ли, че нашият шоколадов шейк е сравнен с шоколадов млечен шейк на McDonald's за вкус, да, знаем, кой би си помислил, че да си здрав може да има толкова страхотен вкус. Вижте го тук.

Продължавайте напред и постигайте целите си за тренировка!

С ежедневните отговорности и други крайни срокове може да е трудно да отделите време за упражнения, но с правилното мислене можете да го направите. Просто продължавайте и ще постигате целите си за тренировка всяка седмица, безпроблемно!

Назад към блога